Gastro

Michal Kordoš sa momentálne venuje kurzom varenia a pop-upom.
Martin Kocian sa vrátil z Trnavy, aby pomohol rozvíjať Zlaté Moravce.
Hanna s Oleksandrou otvorili cukráreň Maslo v januári.
Výber zvieracích kaviarní v Bratislave.

Môžete sa prísť len tak pomojkať.

Na Slovensku žije už trinásty rok.

V Bratislave pribudli ďalšie raňajkové bistrá.

Peter Slačka v januári začal variť pre bistro Jolk.
Jakub a Miro z kaviarne .black.
Tereza a Kaoru sa spoznali v bare v Jokohame.
Prevádzka Cisárov Pekár na Dlhých Dieloch.
Grécky šéfkuchár Yiannis Fanourakis vlastní Suvlaki už desiaty rok.
Tigran Dzigua otvoril prevádzku Zepen House pred dvoma rokmi.
Vianočné suché pečivo z cukrárne Floril.
Obľúbená pochúťka v Bloom Bakery.
Puneet Dhiman v svojej prevádzke Rolltown.

Trhy privítali prvých návštevníkov.

SkryťZatvoriť reklamu