Gastro

Tu nájdeš novinky, ktoré by žiadny foodie nemal prehliadnuť. Prečítaj si recenzie najnovších podnikov, rozhovory so šéfkuchármi aj s bežnými ľuďmi z gastra a tipy na výborné reštaurácie a kaviarne.

Zoznam článkov

Michal Kordoš sa momentálne venuje kurzom varenia a pop-upom.
Hanna s Oleksandrou otvorili cukráreň Maslo v januári.
Na vrchole rebríčka je globálny fenomén v rýchlom občerstvení.
Výber zvieracích kaviarní v Bratislave.

Môžete sa prísť len tak pomojkať.

Ilustračné foto
Na Slovensku žije už trinásty rok.

V Bratislave pribudli ďalšie raňajkové bistrá.

Peter Slačka v januári začal variť pre bistro Jolk.
Jakub a Miro z kaviarne .black.
Tereza a Kaoru sa spoznali v bare v Jokohame.
Sobotné rána v Starej tržnici.
Ilustračná fotografia.
Prevádzka Cisárov Pekár na Dlhých Dieloch.
Grécky šéfkuchár Yiannis Fanourakis vlastní Suvlaki už desiaty rok.
Tigran Dzigua otvoril prevádzku Zepen House pred dvoma rokmi.
Modernizácia školských jedální v Prievidzi
Vianočné suché pečivo z cukrárne Floril.
Obľúbená pochúťka v Bloom Bakery.
SkryťZatvoriť reklamu