Susanne vymenila biomedicínsky výskum za varechu. Jej torty by ste si pomýlili s plyšákmi

Aj pečenie sa podľa nej dá brať vedecky.

Dlhé roky študovala, aby sa dopracovala k titulu PhD v biomedicínskom inžinierstve.

Susanne Ng zo Singapuru síce pracovala ako výskumníčka, ale túto kariéru zavesila na klinec, aby sa venovala svojim trom deťom a pečeniu.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Loading

...

Založila si teda Deco Chiffon Cakes a vytvára torty a koláče, ktoré vyzerajú ako plyšové hračky.

Loading

...

Loading

...

Podľa nej však pečenie a veda nemajú od seba tak ďaleko.

"Pečenie je veľmi precízne, ako výskum," hovorí Susanne pre Instagram blog: "Vykonávať experimenty je pre mňa prirodzené, a tak som priniesla moju lásku k experimentom aj do kuchyne."

SkryťVypnúť reklamu

Loading

...

Loading

...

Pečie hlavne takzvané "chiffon cakes".

Zrejme to nemá slovenský ekvivalent, ale je to niečo ako ľahšie a olejovitejšie piškótové cesto. Z neho vytvára aj rôzne postavičky.

Loading

...

Loading

...

Susanne je aj autorkou niekoľkých kuchárskych kníh.

V nich ponúka návody na to, ako zvládnuť takéto výtvory.

Loading

...

Loading

...

Loading

...

Loading

...

Loading

...

Sociálne siete

Súvisiace témy: Facebook, Instagram, Zaujímavé
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťZatvoriť reklamu