Recept na nepečeného kotlebovca: Zamiešajte alternatívne médiá, CAPSLOCK a dochuťte nenávisťou

Video vyrobili študentky marketingu, ktoré určite platí Soroš.

Kultové videá s receptmi s názvom Tasty už boli sparodované na viac spôsobov - HowToBasic v nich končia recepty naozaj veľmi netradične a často nechutne, a my v nich skúšame najnechutnejšie recepty z internetu, aby ste vy nemuseli.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Prečítajte si tiež: Tresty video: Vyprážaná Horalka v trojobale Čítajte 

Receptové videá netradične poňali aj študentky marketingovej komunikácie Univerzity Komenského v Bratislave. Namiesto klasického obeda sa pokúsili pripraviť nepečeného kotlebovca.

Ako vznikne?

Spojíte 22 ingrediencií, medzi ktorými je napríklad Vysoká škola života, nenávisť, zelená polokošeľa či dlažobné kocky. Chýbať nemôžu ani najobľúbenejšie slová:

SkryťVypnúť reklamu

Potom celú zmes premiešate, pridáte vodu, jedny MIŇOnky a MagiAnove vajcia. Celú (ne)chutnú zmes rozmixujete a ako dekoráciu pridáte rýdzo slovenský dvojkríž.

Ako celý nápad vznikol?

Video vyrobilo 5 študentiek ako projekt na hodinu - za úlohu mali vytvoriť virálne video. "Stretli sme sa týždeň pred prezentovaním, najskôr sme chceli natočiť niečo, čo sa bude javiť ako náhoda či prank, ale potom nám napadla téma ĽS NS a ich prívržencov," hovorí jedna z autoriek videa, Chiara Rendeková. Hneď na druhý deň stihli video aj natočiť, dokopy trvala jeho výroba asi 4 dni.

"Každá použitá ingrediencia v recepte má svoj význam a výsledok podľa nás naozaj zodpovedá tejto kombinácii. Video vykresľuje náš názor a ten mal byť pointou. Samozrejme ho treba brať s nadhľadom, keďže sa v ňom objavujú niektoré symboly, ktoré by si človek mohol zle vysvetliť. Keď je niekomu nesympatický Kiska, ešte to neznamená, že je kotlebovec. Myslíme si však, že cieľová skupina, ktorá vie, ako to na internete vyzerá, toto "škatuľkovanie" vníma presne tak, ako treba," dodala.

SkryťVypnúť reklamu

Celý recept nájdete tu, odporúčame použiť vodu s teplotou 14 stupňov a mixér zapnúť na 88 otáčok za sekundu.

Načítavam video...

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťZatvoriť reklamu