1. Hríby nie sú na houby

2. S trochou cesnaku a bylinkami

3. Staré dobré paradajky

4. A aj tie “boloňské”!
Nech si Bolončania ohŕňajú nosmi, koľko chcú, že ich omáčka patrí na tagliatelle.

5. Aglio & olio
Cesnak máš aj na intráku, olej tiež, 3 minúty a je to.

6. Chutia dobre aj zapečené

7. Niekomu aj v pšeničnej placke
Takto to vyzerá, keď sa koná mexicko-talianska večera. Však len v prípade, že mexická polovička sa snaží zabiť svoju taliansku svokru.

8. A niekomu aj ako muffiny

9. Ale naspäť ku klasikám
Napríklad carbonara. Za 15 minút.

10. Starý dobrý tuniak

11. Keď ich upgradneš kuraťom

12. Alebo zafarbíš atramentom zo sépie

13. Taliani a Kung-Pao

14. Špagety sa zmestia aj do tekvice
Aj keď nie sú špagetami. Aj s klobásou.

15. Špagetový šalát
Nech nechýba zdravá bodka.
